Europe Magic Wand Genius Opzetstuk

39,95
Genius is ontworpen door een Scandinavische ontwerper met een focus op functionaliteit. Het ontwerp is minimalistisch en het materiaal is van hoge kwaliteit en bevat alleen siliconen die zijn goedgekeurd voor medisch gebruik. Het oppervlak is zacht als sa Lees meer
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Discreet bezorgd in bruine doos
  • Geen afzender op de doos
  • Gratis retourneren
  • Minimaal 1 jaar garantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen discreet bezorgd.

Specificaties

Merk:
Europe Magic Wand
Artikelnummer:
EZL229
EAN:
5711021010026
SKU:
5711021010026
Levertijd:
LET OP! Levertijd 5 werkdagen

Informatie

De Europe Magic Wand wordt standaard geleverd met de originele siliconen kop. Een eenvoudige siliconen dop met EVA-schuim aan de binnenkant. We noemen het Vintage Touch. Dit komt omdat de dop de meest klassieke wand ervaring geeft. Het is de kap die het meest trouw is aan de legende van de Hitachi Magic Wand die 40 jaar geleden aan Amerikaanse vrouwen werd gepresenteerd.

Genius is ontworpen door een Scandinavische ontwerper met een focus op functionaliteit. Het ontwerp is minimalistisch en het materiaal is van hoge kwaliteit en bevat alleen siliconen die zijn goedgekeurd voor medisch gebruik. Het oppervlak is zacht als satijn.

Het accessoire is ontworpen voor gecombineerde g-spot en clitorale stimulatie, maar kan ook alleen voor clitorale stimulatie worden gebruikt. Genius wordt direct op de metalen kop van de Europe wand gemonteerd na verwijdering van de meegeleverde witte siliconen kop. Dit zorgt voor de beste overdracht van trillingen.

Omschrijving:
- Ontworpen voor G-spot stimulatie.
- Gemaakt van pure siliconen, ftalaatvrij.
- Oppervlakte: zacht als satijn.
- Gewicht 264 g.

Het meest uitdagende accessoire voor de Europe wand.
Genius is speciaal ontworpen voor G-spot massage. Het combineert G-spot stimulatie met aandacht voor zowel clitoris als schaamlippen. Je kunt er ook voor kiezen om het alleen voor clitorale stimulatie te gebruiken, maar zonder de mogelijkheid van de verschillende texturen van de iets kleinere Genio.

Genius wordt ook gebruikt voor anale stimulatie en zachte massage van de borsten, oorlellen of andere erogene zones. De Genius wordt direct op de metalen kop van de Europe wand gemonteerd na het demonteren van de klassieke Vintage Touch. Het is bedoeld voor gebruik bij de 4 laagste snelheden.

Om de levensduur van je Europe wand te verlengen, raden wij aan alleen Genius te gebruiken op de 4 laagste snelheden. Het is meer dan genoeg.

We raden ook aan GEEN Genius te gebruiken op Hitachi Magic Wand of Magic Wand Original, omdat deze slechts 2 snelheden hebben die overeenkomen met de twee hoogste snelheden van de Europe Magic Wand.