{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

EROS Aqua glijmiddel op waterbasis

Een uiterst veilig en Europees gefabriceerd glijmiddel op waterbasis van Duitse oorsprong. Eros glijmiddel staan bekend om de veiligheid en langdurige werking zonder te kleven of het achterlaten van vlekken. De Aqua series is medisch getest en wordt gebruikt voor medische toepassingen. Een aangenaam gevoel en zowel te gebruiken voor beginners als gevorderden. Voordeel van het Aqua glijmiddel is dat je deze ook kunt gebruiken met latex condooms.

Wat maakt de EROS Aqua speciaal?

Normaal glijmiddel op waterbasis is vaak gemaakt met een hoog vloeibaar gehalte. Dit zorgt voor versneld opdrogen en een waterig substantie die snel wegdruipt. De Aqua van Eros is gemaakt met van een dikker substantie waardoor je minder hoeft te gebruiken voor hetzelfde effect. Naast het versoepelen van penetratie zorgt het gebruik van de Eros Aqua ook voor extra bescherming van de huid en het gebruikte speeltje.

Geen plakkerig gevoel

Het medische kwaliteit is speciaal ontworpen volgens een formule die er voor zorgt dat er geen plakkerig ontstaat bij gebruik. Hierdoor hoef je niet jouw handen af te spoelen bij elk gebruik. Daarnaast droogt dit glijmiddel niet snel op waardoor je veel langer kunt genieten zonder bij te hoeven smeren. Omdat er geen oliën worden gebruikt is het glijmiddel compleet geur en smaakloos.

Veilig glijden en geschikt voor fetish spellen

Ben je op zoek naar glijmiddel waarmee je fijne glibberige fetish spelletjes kunt spelen, dan leent de Aqua hier perfect voor. Vanwege de extra dikke substantie zal deze niet snel opdrogen en ervaar je de beste glibberpartijen alleen of met samen met anderen. In tegenstelling tot standaard glijmiddel ben je hierdoor een stuk voordeliger uit.

Geschikt voor fisting

Naast gebruik op speeltjes en seks is dit glijmiddel ook geschikt voor fisting. Hierbij is het belangrijk om voldoende glijmiddel te gebruiken dat lang blijft zitten zonder ongemak. Naast het versoepelen van de penetratie zorgt dit medisch glijmiddel voor een beschermend effect op de ingang. Hierdoor wordt de vochtigheidsgraad verhoogd waardoor scheurtjes in de huid worden verminderd. Dit is met name belangrijk bij zwaarder seksueel gebruik zoals grote speeltjes en fisting seks.

Hoe gebruik je het Eros Aqua glijmiddel?

Bij speeltjes dien je het glijmiddel eerst op het speeltje te smeren. Dit doe je door het glijmiddel eerst op jouw hand te doen waarna je het speeltje bij de top in te smeren. Smeer daarna met een kleine hoeveelheid de opening in met een licht draaiende beweging. Breng daarna lichtjes het speeltje in de opening waarna je deze langzaam inbrengt. Eenmaal het speeltje volledig is ingebracht, kun je deze heen en weer bewegen voor de beste penetratie gevoel.

EROS Aqua is olie- en geurvrij en totaal geurloos. En na gebruik: gemakkelijk afwasbaar met water. Dermatologisch getest. Veilig in latex condooms.

Verkrijgbaar in verschillende varianten.

Ingrediënten:

Aqua, glycerine, hydroxyethylcellulose, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine

Specificaties
MerkEros
Artikelcode6133550000
SKU4035223332504
EAN4035223332504
LevertijdLevertijd voor 22:00 besteld, morgen in huis.
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.