Donkere Lovedoll Kimberly Lichtgevend

22,39
Kimberly is een speciale liefdespop en behalve haar donkere huidskleur heeft ze nog een speciaal eigenschap. Ze is namelijk één van de weinige poppen die licht geeft in het donker. Haar gezicht, kousen en tepels hebben een lichtgevende eigenschap waardoor Lees meer
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Discreet bezorgd in bruine doos
  • Geen afzender op de doos
  • Gratis retourneren
  • Minimaal 1 jaar garantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen discreet bezorgd.

Specificaties

Merk:
You2Toys
Artikelnummer:
5234960000
EAN:
4024144523498
SKU:
4024144523498
Levertijd:
Levertijd voor 22:00 besteld, morgen in huis.

Informatie

Kimberly is een speciale liefdespop en behalve haar donkere huidskleur heeft ze nog een speciaal eigenschap. Ze is namelijk één van de weinige poppen die licht geeft in het donker. Haar gezicht, kousen en tepels hebben een lichtgevende eigenschap waardoor je in het donker ook lekker kan gaan genieten van Kimberly. Dit zorgt voor een extra spannend en opmerkelijke interactie tussen jou en de pop.

Kimberly is een negroïde liefdespop in basic uitvoering. Ze is van alle markten thuis en wil graag gebruikt worden in al haar liefdesopeningen. Ze geeft een gewillige indruk met haar gezicht en heeft er altijd zin in. Haar grote borsten vormen een goede aanvulling voor de gebruikers die van grote borsten houden.

Gebruik bij Kimberly voldoende glijmiddel zodat ze lekker soepel is tijdens de interactie. Daarnaast zorgt het ook voor minder slijtage tijdens gebruik.

 

Zoek je een leuke opvallende liefdespop en wil je ook in het donker kunnen genieten van haar? Dan is Kimberly diegene bij wie je moet zijn.