`Diana Stretch’ Wijdbeens Opblaasbare Liefdespop

18,39
De ‘Diana Stretch’ opblaaspop heeft veel kwaliteiten. Opvallend aan Diana is haar speciale houding die heel erg uitnodigend is. Ze nodigt jou uit om haar goed te verwennen tijdens de eenzame avonden. Ze heeft een Aziatisch achtergrond en houdt van acrobat Lees meer
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Discreet bezorgd in bruine doos
  • Geen afzender op de doos
  • Gratis retourneren
  • Minimaal 1 jaar garantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen discreet bezorgd.

Specificaties

Merk:
NMC
Artikelnummer:
5146320000
EAN:
4892503046625
SKU:
4892503046625
Levertijd:
Levertijd voor 22:00 besteld, morgen in huis.

Informatie

De ‘Diana Stretch’ opblaaspop heeft veel kwaliteiten. Opvallend aan Diana is haar speciale houding die heel erg uitnodigend is. Ze nodigt jou uit om haar goed te verwennen tijdens de eenzame avonden. Ze heeft een Aziatisch achtergrond en houdt van acrobatiek.

Zelf zou ook graag een vent willen hebben die van verschillende standjes houdt en niet graag bij de missionaris positie blijft. Ze komt uit een acrobatisch gezin en vertrouwd er op dat jij daar gebruik van maakt. Ze is nog heel erg jong maar dat is moeilijk te geloven gezien hoe wild zij is wanneer het op seks aankomt. Met gespreide benen wacht zij jou op na een lange werkdag. Ze speelt graag met jou en wil altijd gepakt worden in alle 3 ingangen.

Ze heeft als motto dat een vrouw altijd haar benen moet spreiden wanneer de man thuiskomt. Vrouwen moeten altijd bereid zijn om gepakt te worden en alles moet gedaan worden om de man klaar te laten komen.

 

Haar mond staat tevens altijd open voor jou en met haar gewillige blik vraagt ze altijd om zaad.