{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

De klassieker als het gaat om penis vergroting!

  • Klassieke penis pomp met balpomp
  • Met meetindicatie
  • Gratis cockring voor behoud erectie
  • Geschikt voor beginners en gevorderden

De PUMPED collectie is een vooraanstaand merk als het aankomt op penis vergroting. Met alle penispompen uit deze collectie is rekening gehouden met de beste prijs kwaliteit verhouding.

Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat apparaten voor vacuümerecties onmiddellijk zorgen voor hardere erecties, een tijdelijke vergroting van een slappe penis kunnen veroorzaken en kunnen leiden tot permanente penisvergroting. Volgens de 'American Urological Association', kunnen deze apparaten ook van nut zijn in gevallen waarin PDE-5 remmers zoals Viagra niet werken.

Doctoren beschouwen de penispomp als een veilige, effectieve en kostenbesparende behandeling van erectiestoornissen en zij geven aan dat langdurig gebruik van deze apparaten permanent het formaat van de penis kan vergroten. Andere voordelen van de PUMPED -collectie zijn o.a. uitgestelde ejaculatie, verhoging van het verlangen naar seks, stimuleren van testosteron, behoud van langere en hardere erecties en ondersteuning van penisweefsel na een prostaatoperatie. PUMPED, voor direct resultaat!

Met een totale cilinderlengte van 23cm en een diameter van 6cm biedt deze pomp van hoge kwaliteit je tal van mogelijkheden om te groeien in beide richtingen! De totale lengte van de slang is 25cm en de sleeve is gemaakt van zacht siliconen. PUMPED verrast je iedere keer opnieuw over hoe groot je penis kan worden! Er bestaat een transparante versie en er zijn drie andere kleuren waaruit je kunt kiezen: blauw, rood of zwart. Deze variant komt met een comfortabele handpomp en een snelontlastknop voor meer comfort!

 

Ballonpompen

Ook bekend als de ballenknijppomp of blaasbalgpomp, is dit het meest gebruikelijke type dat je zult zien. Het is in feite een kleine bal waar je in knijpt om het vacuüm te activeren, ontworpen om comfortabel in de palm van je hand te passen. Hoe meer je knijpt, hoe strakker de huls om je penis wordt. Deze methode is het minst duur, maar ook het minst effectief, omdat het moeilijker is om het vereiste vacuüm te bereiken voor een langere tijdsperiode. Bijgeleverd is een cockring die je om kunt doen na gebruik van de penispomp. Dit om de erectie langer te behouden.

 

 

 

 

WAARSCHUWING: Lees de producthandleiding voordat u een vacuümpomp of cockring gebruikt. Stop onmiddellijk met het gebruik van de apparaten als u pijn of ongemak ervaart.

 

Specificaties:

Afmetingen verpakking

33 x 9,20 x 8,50 cm

Gewicht verpakking

292 gram

Productafmetingen

20,5 x 6 x 6 cm

Productgewicht

190,0 gram

Productdiameter

6 cm

Binnenste diameter

5,5 cm

Materialen

ABS & Silicone

Specificaties
MerkPUMPED
Artikelcode8714273291400
SKU8714273291400
EAN8714273291400
Levertijdlevertijd voor 23:59 besteld, morgen in huis.
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.