Seks grote penis; is groot geschapen altijd goed?

19 Juli 2022

Het mannelijk geslachtsdeel is een leuk onderwerp en tevens waar deze blog hoofdzakelijk over gaat. In het bijzonder een groot geschapen variant, waarbij veel fabels en mythen heerst, die we hier gaan bevestigen of ontkrachten. We kunnen je wel alvast vertellen dat het formaat niet altijd even belangrijk is en dat het niet voor iedere vrouw even fijn is voor vrouwen tijdens de seks. Mannen met een kleinere penis kunnen gewoon door blijven lezen omdat deze blog ook tips en trucs geeft waarmee je dit deels kunt compenseren. Wanneer weet je eigenlijk dat een penis te groot is en kloppen de verhalen wel zoals ‘Bigger is Better’? In deze blog gaan we ook in op verschillende standjes, waarbij groot geschapen mannen veilig en fijn de liefde kunnen bedrijven in bed, en waarom juist deze standjes geschikt zijn voor grote penis seks.

Hoe belangrijk is het formaat van de penis?

Veel mannen maken zich zorgen wanneer het aankomt op hun penis formaat. Wanneer het over de penisgrootte gaat wordt er vaak gefocust op de lengte terwijl de omtrek van de penis vaak vergeten wordt. Volgens wetenschappelijk onderzoek is de gemiddelde omtrek van een volwassen penis ongeveer 11.6 cm in stijve toestand. Volgens ditzelfde onderzoek vinden meer dan 50% van de vrouwen namelijk de dikte juist veel belangrijker is dan de lengte.

Wat opvalt aan het onderzoek is dat ongeveer 50% van de mannen vinden dat hun penis juist te klein is. Dit is vaak ongefundeerd waarvoor je dus absoluut niet voor hoeft te schamen. Strelen, voorspel, een luisterend oor en spanning opbouwen vinden vrouwen namelijk veel belangrijker het formaat van jouw tampeloeres. Geen zorgen dus als die van jou niet tot de XL maten behoort.

Hoe meet je de omtrek van jouw penis?

De omtrek van de penis kun je gemakkelijk opmeten door een touwtje om de penis te trekken wanneer de penis in stijve toestand is. Houd jouw vinger vast bij het punt waar de penis omsloten wordt door het touwtje. Vervolgens heb je een ijkpunt met jouw vinger wanneer het touwtje de penis helemaal omsluit. Trek vervolgens het touwtje recht en meet het touwtje vervolgens dan op met een liniaal vanaf het begin van het touwtje tot aan jouw vinger.

In de meeste gevallen zou je uit moeten komen op een omtrek van ongeveer 11 tot 12 centimeter. Dit is namelijk de gemiddelde omtrek voor volwassen mannen penis in stijve toestand. Is de omtrek van jouw penis veel kleiner en maak je je hierdoor zorgen, dan kun je altijd even naar de arts gaan om te kijken of dit een achterliggende reden heeft. Wil je graag jouw penis tijdelijk vergroten in lengte en dikte, dan kun je altijd kijken naar een penispomp als hulpmiddel.

Is een grote penis altijd fijn?

Je zou denken dat mannen met een hele grote piemel vaker onder belangstelling staan bij vrouwen. Echter blijkt dit in realiteit toch niet altijd te kloppen. Zoals hiervoor is uitgelegd prefereert het merendeel van de vrouwen eerder goed voorspel boven een te grote lul. Hiernaast speelt techniek een veel belangrijker rol en zijn er speciale standjes, zoals Doggystyle seks, waarbij een kleinere penis juist beter aanvoelt bij de vrouw. Een te grote lul daarentegen kan soms extra lastig zijn wanneer grote penis seks wordt beleefd. Hierom is het belangrijk om, zeker bij de eerste keren, om voorzichtig te beginnen. Daarnaast zijn er speciale standjes waarbij seks met een grote lul zeker fijn aanvoelt voor de vrouw. We zullen alle standjes hieronder voor jullie toe gaan lichten.

Standjes voor grote penis sex

Er zijn bepaalde standjes waarbij je zeker weet dat de vrouw zelf kan bepalen hoe diep de penis naar binnen gaat. In het bijzonder wanneer de vrouw bovenop zit, is het vanzelfsprekend dat de vrouw zelf kan bepalen hoe diep de penis haar lichaam penetreert. Tevens kunnen de ‘normale’ penissen hier ook van genieten echter zijn deze standjes veilig voor alle vrouwen en grote penis sex. Vrouwen kunnen zelf bepalen wat voor hun fijn of juist ongemakkelijk aan voelt. Hieronder bespreken we de populairste standjes waarbij de vrouw bovenop zit.

  1. De passenger seat

De passenger seat is een fijn en veilig standje waarbij de vrouw bovenop zit. De man kan dan op een stoel of bank neer zitten en vormt een tweede stoel waarop de vrouw gaat zitten. Het voordeel van dit standje is dat je het op verschillende plekken kunt uitvoeren. De man kan zitten, op alle soorten stoelen of banken, waarbij de vrouw gewoon gaat ‘zitten’ op de schoot. Dit standje is erg populair voor seks in de auto of in de trein. Thuis op de bank is uiteraard het fijnste. De vrouw bepaald hierbij hoe diep de penis gepenetreerd wordt door haar heupbewegingen hierop af te stemmen.

  1. De lapdance

De lapdance kun je vergelijken met de passenger seat waarbij de man en vrouw elkaar aan kijken tijdens de seks met de benen om haar partners middel. Hierdoor ben je minder beperkt in beenruimte en is het tevens mogelijk om elkaar te zoenen waarbij het bovenlichaam van beide partners dicht tegen elkaar aan zit. Ook hier bepaald de vrouw hoe diep ze gaat om zo eventuele ongemakken van seks met een grote lul te minimaliseren. De man kan ook hierbij ook extra steun verlenen om de billen van de vrouw wat op te tillen tijdens het op en neer bewegen.

  1. De cowgirl

Alle variaties op de cowgirl zijn geschikt voor seks met grote lul. De volledige controle tijdens dit standje wordt bepaald door de vrouw. Voor de man is dit een zeer gemakkelijk standje gezien hij vrijwel niet hoeft in te spannen behalve te genieten van een heerlijk uitzicht. Voor de vrouw zorgt dit standje voor extra grip omdat ze haar handen ook kan gebruiken als extra steun bij het bepalen van de penis diepte. Controle en tempo liggen hier letterlijk voor de hand en worden enkel bepaald door de vrouw. Voor de meeste veiligheid bij seks met een grote lul, is dit de go-to positie voor een te grote lul.

Andere standjes voor seks met een hele grote piemel

Naast de veilige standjes waarbij vrouwen hef het heft in eigen hand nemen zijn er ook andere standjes waarbij een hele grote piemel ook het zware werkt voor zich neemt op een veilige manier. Uit wetenschappelijk onderzoek kunnen vrouwen ook bij staand en liggende standjes de diepte zelf bepalen na enige ervaring.

Wanneer beide partners een staande positie innemen, tijdens de seks, voorkom je dat een grote piemel pijn gaat doen. Bij een liggend standje is het eenvoudig om de heupbewegingen te trainen. Hierdoor krijg je een goed gevoel over de tempo en diepte en vermijd je de pijnlijke diepte. Hierbij kan, zowel de man als vrouw, zelf bepalen wat de ideale penetratiediepte is. Let wel dat dit altijd het advies is bij de eerste keren seks met een grote piemel. Enkele aan te bevelen standjes voor deze varianten zullen we hieronder bespreken.

  1. De staande kaars

Bij de staande kaars staan beide partners rechtop en gaat de vrouw met haar rug en billen tegen de voorzijde van de man ‘aanleunen’. Met de handen kan ze de hals van de man omhelzen voor extra lichamelijk contact en een verbeterde grip. Let wel op dat dit standje pas goed werkt wanneer de man even groot, of ietsjes groter is dan de vrouw. Anders kan het zijn dat de penis de vagina niet goed kan penetreren door het lengteverschil. Is dit wel het geval, dan kan de vrouw eventueel hoge hakken aantrekken om dit lengteverschil te verkleinen.

  1. De flat doggystyle

Bij dit standje is het belangrijk dat de zowel de vrouw en man het fijn vinden om op elkaar te liggen. Wanneer dit niet het geval is kun je dit standje daarnaast het beste uitvoeren in een zachte bed waarbij de vering meehelpt bij het verzachten en verlichten van het gevoel. Voor liefhebbers van doggy met een te grote lul hoef je hierbij minder zorgen te maken omdat de schuin en liggende houding diepe penetraties compenseert. Dit komt omdat de liggende houding het bekkenbodem van de vrouw deels schuiner maakt waardoor de penis niet te diep gaat. Wanneer je als vrouw iets vollere billen hebt, dan werkt dit ook als een extra kussentje voor een verminderd penetratiediepte. Omdat beide partners op elkaar liggen geeft dit veel meer lichamelijk contact dan andere populaire standjes.