Een spannende kerst met Vibies.nl!

  • Geplaatst op
  • 0
Een spannende kerst met Vibies.nl!

Het is me allemaal wat dit jaar. Een jaar om snel te vergeten maar het tegenovergestelde is waarschijnlijk waar. Eenzame avonden vanwege de Coronamaatregelen en veel thuisblijven. Alleen of met jouw geliefde samen in het huisje, erg saai allemaal.. of toch niet?

In deze blog ga ik jou vertellen hoe je toch een spannende kerst kunt beleven met speeltjes en spannend lingerie als cadeau die je hier op de vibies.nl kunt vinden.

Het is me allemaal wat dit jaar. Een jaar om snel te vergeten maar het tegenovergestelde is waarschijnlijk waar. Eenzame avonden vanwege de Coronamaatregelen en veel thuisblijven. Alleen of met jouw geliefde samen in het huisje, erg saai allemaal.. of toch niet?

In deze blog ga ik jou vertellen hoe je toch een spannende kerst kunt beleven met speeltjes en spannende lingerie als cadeau die je hier op de vibies.nl kunt vinden.

 

Speelgoed voor volwassenen; Womanizer en Satisfyer als cadeau

Deze merken doen het altijd goed met de feestdagen. Extra mooi verpakt en ideaal om te geven en te krijgen voor de vrouwen onder ons. De Womanizer Premium is bij uitstek het cadeau als je voor luxe kiest. Elegant vormgegeven en de beste hoogtepunten middels luchtdrukstimulatie kan het hiermee haast nooit fout gaan. Voor elke solo vrouw die van luxe houdt is dit de Chanel No5 onder de speeltjes.

Wanneer budget een iets beperktere rol speelt, dan zijn de Satisfyer speeltjes zoals de Satisfyer Pro 2 echt een absolute hit. Net als Womanizer maakt ook de Satisfyer Pro 2 gebruik van luchtdruk om de clitoris te stimuleren. Vormgegeven in een hip en trendy doosje, is deze ideaal om als geschenk te geven voor de jongere dames. Met een prijsstelling lager dan 40 Euro is dit speeltje een echte garantie voor hoogtepunten tijdens de eenzame (kerst)avonden.

 

Sexy Lingerie, een perfect cadeau voor jouw partner!

Of je een sexy lingeriesetje krijgt of geeft, het resultaat zal altijd positief zijn. Een wilde en spannende avond samen met jouw geliefde en jouw sexy cadeau helemaal uitgepakt en gedragen. Toch een manier om de feestdagen en nachten lekker spannend met jouw geliefde door te komen. Hieronder hebben we een paar leuke en spannende setjes die altijd positief worden ontvangen!

 

Een spannende Kerst babydoll

Wat doet het altijd goed op de slaapkamer als je toch een beetje in de kerstsfeer wilt blijven? Van alle lingeriestukken is een Kerst babydoll bij uitstek het populairst. Of je nu kiest voor een sierlijk en spannende Kerst babydoll als grote strik of iets elegants maar sexy van Obsessive, door de warme rode kerstkleur zullen jullie allebei stralen van verlangen bij het haardvuur.

 

Uitdagend en Sexy kerst kostuum

Een spannend kostuum waardoor het rollenspel een stuk intenser wordt? Ook hier voorziet vibies.nl voldoende keuze voor jou en jouw partner. Altijd al de stoute kerstvrouw willen uithangen? De donzige accessoires kun je prima aanvullen met bestaande rode lingerie. Je kunt ook kiezen voor een kant en klare Sexy santa kostuum. Ook hier zijn alle rode lingerie combinaties mogelijk, overduidelijk met kerst motieven, of gematigd en elegant, je kunt het allemaal hier bij ons op vibies.nl vinden.

 

Rode lingerie en onderkleding

Wanneer je liever in thema wilt blijven maar toch iets alledaags spannends zoekt, dan is een spannende rode lingeriesetje ook voldoende om het leuk en verleidelijk te maken. Een sexy jarretel setje in het rood is een prima alternatief die je ook tijdens kerst, en daarna, kunt dragen voor een spannend en uitdagend avondje.

Deze setjes kun je prima vergelijken met een leuk Sexy santa kostuum alleen zonder de tierlantijntjes waardoor je deze ook buiten kerst kunt dragen tijdens spannende avonden

Behalve jarretelsetjes kun je ook kiezen voor een klassiek beha setje met bijbehorende string of slip in rode kleur. Ook met een klassiek lingerie of beha set kun je deze buiten de feestdagen ook nog goed gebruiken.

 

Discreet en veilig jouw sexy kerst kostuum bestellen op vibies.nl

Goedkoop een Kerst babydoll online kopen? Betaal veilig via IDEAL of Afterpay en we zorgen dat jouw sexy kerst kostuum de volgende dag al wordt bezorgd. Veilig en discreet met een ruim assortiment en altijd voorraad tijdens de feestdagen. Binnen 24 uur geleverd en de beste prijzen voor een Sexy santa kostuum hier op vibies.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.