{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Wat is een automatische penispomp?

De automatische Luv penispomp is een stimulerend penis speeltje die je gebruikt om de penis tijdelijk te vergroten. De penispomp zorgt dat jouw penis voorzien wordt van extra bloedtoevoer waardoor groter uitzien en harder aanvoelt na gebruik. De automatische pomp van PUMPED is voorzien van een motor waardoor het pompen geheel automatisch verloopt met een druk op de knop. Stel de gewenste druk in en je kunt langzaam de voortgang zien door de transparante cilinder met meetindicatie.

Stimuleren van de penis

Naast het vergroten van de penis en zorgen voor een harde erectie is het gebruik van de Luv automatische penispomp ook seksueel stimulerend. De penispomp is voorzien van een zachte sleeve waardoor deze een natuurlijke penetratie nabootst. Eenmaal de penis in de cilinder bevindt kan de stimulatie beginnen door de automatische pomp. Door het vacuüm zuig effect wordt het gevoel van orale stimulatie nagebootst en geeft dit een seksueel stimulerend gevoel. Hierom zorgt de automatische penispomp naast het vergroten van de penis ook voor een heerlijk intens gevoel van stimulatie.

Hoe gebruik je de automatische penis pomp van PUMPED?

Het gebruik van de automatische penispomp is vrij eenvoudig. Om het gevoel te versoepelen is het verstandig om jouw penis eerst in te smeren met glijmiddel op waterbasis. Steek daarna langzaam de penis door de sleeve waardoor de cilinder wordt gevuld en niet meer verder kan. Houd de cilinder goed vast en druk deze aan tegen jouw lichaam. Je hoeft hiervoor niet veel kracht te zetten. Zolang er geen lucht kan ontsnappen ben je helemaal klaar voor de volgende stap.

Eenmaal de cilinder goed tegen jou aan zit kun je de automatische penispomp aanzetten en op de laagste stand zetten. Wen even aan het gevoel en zuigkracht. Daarna kun je de druk regelen en zorgen dat de automatische pomp goed zijn werk doet. Pas de druk aan en mocht deze te hard pompen, gebruik dan het ventieldopje om de druk te verzachten.

Na 20 tot 30 minuten is de penis opgepompt en kun je het beste de pomp verwijderen door deze te verwijderen. Let goed op dat je de ventieldop indrukt waardoor de druk verdwijnt en de cilinder er gemakkelijk los komt.

Hoe maak je de automatische PUMPED penispomp schoon?

Na gebruik dien je de penispomp altijd goed en hygiënisch te moeten reinigen. Dit kun je het beste doen door gebruik te maken van een desinfecterend toycleaner. Naast het grondig reinigen van de penispomp zorgt een desinfecterende toycleaner ook dat alle bacteriën worden gedood. Zo ben je verzekerd van een hygiënisch en schone penispomp en verminder je de kan op infecties en vieze geurtjes.

Specificaties:

Met een totale cilinderlengte van 20 cm en een diameter van 6 cm, biedt deze hoogwaardige pomp meer dan voldoende mogelijkheden om te groeien, zowel in lengte als in omtrek! De cilinder is gemaakt van zachte en flexibele silicone. U zal telkens weer verbaasd staan als u ziet hoe het groeit. Wanneer u op de knop drukt creëert deze zeer sterke pomp een supersterk vacuüm, voor een snelle en krachtige erectie. De zachte siliconen opening zorgt voor een strakke maar comfortabele afdichting. Werkt met 2 AA batterijen.

 

Afmetingen verpakking37,50 x 9 x 8,50 cm
Gewicht verpakking410 gram
Productafmetingen29,5 x 7,5 x 7,5 cm
Productgewicht265 gram
Productdiameter7,5 cm
Binnenste diameter6 cm
Lengte om in te brengen20 cm
Aantal motoren1
Omwentelingen4500 RPM
Snelheden1
Geluidsniveau60 dB
Batterijen benodigd2
Batterij-typeAA
Batterijen inbegrepenNee
FlataatvrijJa
Materialen

WAARSCHUWING: Lees de producthandleiding voordat u een vacuümpomp of cockring gebruikt. Stop onmiddellijk met het gebruik van de apparaten als u pijn of ongemak ervaart.

 

 

Specificaties
MerkPUMPED
Artikelcode8714273508119
SKU8714273508119
EAN8714273508119
LevertijdLevertijd onbekend
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.