{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Stimulerende Borstenpomp van hoge kwaliteit

Deze hoogwaardige borstenpomp met clitoris zuiger vergroot en stimuleert op een bijzondere wijze. Laat jouw borsten groter worden en geniet hierbij ook van de stimulerende werking. PUMPED is een hoogwaardige fabrikant van hoogwaardige pompen stimulerende pompen. De hoogwaardige uitstraling samen met het vrouwvriendelijk ontwerp maken de automatische borstenpomp perfect voor elke vrouw ongeacht de behamaat. Eenvoudig in gebruik en voorzien van een automatische pomp verzekerd de hoogwaardige borstenpomp van perfecte stimulatie en grotere borsten.

Wat maakt deze automatische borstenpomp speciaal?

Gemaakt van de beste materialen is deze professionele borstenpomp stimulerend voor beide borsten. De aanwezigheid van dubbel cups maken het mogelijk om beide borsten tegelijkertijd te stimuleren. Met een druk op de knop wordt de borstenpomp geactiveerd waardoor de pomp automatisch wordt aangedreven. Naast een stimulerende werking worden de borsten ook op een effectieve manier vergroot. De hoge kwaliteit van de cups en de pomp zorgt ook voor een buitengewoon lang levensduur.

Hoe gebruik je de automatische borstenpomp?

Deze automatische borstenpomp van PUMPED is ontwikkeld voor zowel beginners als gevorderden. Plaats beide cups rondom de borsten en zet de pomp aan zodat je de juiste druk opmerkt zodat de cups goed blijven zitten. Met een beetje glijmiddel op waterbasis kun je de uiteinden voorzien waarbij deze zachter en soepel aanvoelt tijdens gebruik. Mocht je de positie nog willen aanpassen kan dit gewoon door licht te cups te verschuiven naar de juiste positie. Let wel op dat tijdens het verschuiven van de cups de pomp weer uitgeschakeld is zodat deze niet meer verder gaat pompen. Als alles goed zit zet je de pomp weer aan waarna deze geheel automatische de borsten vergroot en stimuleert.

Siliconen zegel en extra comfort

De hoge afwerking merk je op tijdens gebruik en vanwege het gebruik een siliconen zegel aan de uiteindes. Dit voorkomt vochtophoping aan de binnenkant van de cups. Daarnaast geeft een siliconen zegel  een comfortabel gevoel bij de cups waardoor de kans op pijn en ongemak erg klein is. Hierdoor is de automatische borstenpomp van PUMPED geschikt voor beginners als gevorderden.

Een betere doorbloeding van de borsten

Voor oudere vrouwen zijn de borsten en tepels vaak minder gevoelig voor seksuele prikkelingen. Dit komt omdat bloed minder goed de borsten en tepels kunnen bereiken. Door gebruik te maken van een borstenpomp zorg je dat extra bloed wordt toegevoerd naar deze delen. De extra doorbloeding van de borsten zorgen naast het vergroten van de borsten ook dat deze gevoeliger worden. Prikkelingen op de borsten en tepels voelen hierdoor extra intens aan en bij langdurig gebruik zal dit een positieve werking hebben op de borsten.

Veilig gebruik van de borstenpomp

Zoals bij alle stimulerende pompen is het gebruik van de borstenpomp niet geheel zonder gevaar. Hierom wordt geadviseerd om de automatische borstenpomp niet langer dan 30 minuten per dag te gebruiken. Zo verklein je de kans op lichamelijk letsel en blijft de stimulatie binnen de gebruikelijke normen. Voel je binnen deze periode ongemak of pijn, staak dan meteen het gebruik. Zorg bij gebruik van de automatische penispomp ook dat dit in een droge en veilige omgeving plaatsvindt. Zo voorkom je schade aan de automatische borstenpomp.

Specificaties en inhoud:

Deze set bestaat uit 2 borstcups, 1 slang en 1 USB-herlaadbare pomp.

Diameter cup 14 cm, binnendiameter 12 cm.

Oplaadbaar via USB aansluiting en gebruiksduur van 120 minuten.

Lengte van de slang 26 cm.

 

Specificaties
MerkPUMPED
ArtikelcodePMP037ROS
SKU8714273504555
EAN8714273504555
LevertijdLevertijd onbekend
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.