{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

De seks DVD die je zeker moet hebben!

Een collectie uit de beste scenes uit de Art of Seks series die je solo kunt kijken of samen met jouw partner. Instructief en buitengewoon spannend om de donkere avonden extra spannend te maken. De Art of Sex series kenmerkt door de hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat jouw seksleven een extra boost krijgt. Voor de collectie aan scenes is gekozen voor de meest populaire titels uit de Art of Sex van de afgelopen jaren. De modellen zijn allemaal extra sexy en spannend waardoor deze DVD ook prima solo bekeken kan worden voor een spannende avond met jezelf.

De instructieve DVD voor betere seks

Zoal benoemd is de Art of Sex DVD niet zomaar een porno DVD. Dit productiebedrijf biedt hoogstaande scenes met demonstrerende waarde waarbij, op verschillende wijze, speciale standjes worden gedemonstreerd. Per scene kun je duidelijk zien hoe de acteurs en actrices te werk gaan en heb je de mogelijkheid om deze standjes uit te proberen. Omdat er gekozen is voor een grote collectie aan bestaande titels uit de Art of Sex series zijn deze scenes helemaal voor jou voorgeselecteerd.

Erotische scenes uit de DVD

De beste 12 scenes zijn uitgekozen voor 240 minuten kijk en luisterplezier. De scenes zijn allemaal opgenomen in een realistische huis stijl om de kijker een vertrouwde omgeving te kunnen geven. Daarnaast geeft dit ook de mogelijkheid om elke scene na te spelen. Elke scene is voorzien van verschillende acteurs en actrices waardoor er een breed doelgroep wordt bereikt. De 12 verschillende scenes zijn ook gebaseerd op populaire thuissituaties. Voor alle sexy gelegenheid is er wel een scene te vinden die hier prima bij past. De sexy scenes zijn gekozen voor de perfecte sfeersetting waardoor er geen uitzondering wordt gemaakt tussen huiskamer, keuken of slaapkamer.

Verschillende soorten seks

In deze collectie van de beste seks scenes uit de Art of Sex collectie worden verschillende categorieën aangeboord met verschillende seks genres. Met grote verscheidenheid zoals trio’s, orale seks, interraciaal en hardcore worden deze vormen goedvormgegeven. Hierbij zijn de verschillende standjes perfect weergegeven waardoor jij en jouw partner alles kunnen uitproberen. Ben je meer van vrouw op vrouw, dan wordt je ook met deze DVD op jouw wenken geserveerd.

Live geluid en bekende actrices

Naast perfect beeldmateriaal is het geluid zeer realistisch weergegeven. Hierdoor wordt het gevoel nog versterkt wanneer je de scene wil naspelen.

Een DVD is niet compleet zonder actrices die je bij het liefdesspel betrekken. Deze actrices zijn onder andere te zien in deze speciale collectie uit de Art of Sex series: Sabrina Banks, Tiffany Taylor, Cassie Laine, Cati Parker, Ember Stone, Gianna Nicole, Deliah Davis, Tara Morgan.

 

Specificaties

Live geluid / Engels gesproken DVD, ongeveer 240 minuten. Regio vrij

Specificaties
MerkBest of Sex Films
Artikelcode4024144051151
SKU4024144051151
EAN4024144051151
LevertijdLET OP! Levertijd 5 werkdagen
DragerDVD
CategorieHardcore, POV, Mix
Speelduur240 minuten
TaalEngels
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.